ORGANISASJON OG NYHETER

KFL Entreprenør har fått ny kalkulatør/prosjektleder!

Kenneth Heian startet hos oss 10.april. Kenneth har blant annet jobbet i Betonmast og Sweco. Han er en etablert familiefar med godt humør og stort pågangsmot og meget løsningsorientert. Kenneth er god på nytenkning, innovative løsninger og samarbeid. 

Hos oss skal han jobbe med kalkulasjon og prosjektoppfølging, men han skal også være ute å jobbe på prosjektene. Ved å være ute å jobbe sammen med resten av laget av og til, så får Kenneth en bedre oversikt over faktisk status i prosjektene og dynamikken i resten av laget. Denne kunnskapen er slik vi ser det meget verdifull å ta med seg når en skal følge opp prosjekter og ikke minst kalkulere de. 

Vi ønsker Kenneth velkommen til jobb familien vår og gleder oss til fremtiden sammen. 

 

KFL Entreprenør har fått sin første lærling i betongfaget og vi er godkjent som opplæringsbedrift!

8. mars startet Emil opp hos oss i KFL Entreprenør. Emil startet lærling tiden sin hos en annen bedrift, men nå fortsetter han den hos oss. I skrivende stund har han vært en del av vår jobb familie i en uke og vi må si vi er imponert over dagens ungdom. Emil er blid og positiv, han står på og jobber utrolig godt. Han passet rett inn i gjengen, er morsom, stiller gode spørsmålog skjerper resten av oss. 

Slik vi ser det, er det å ha lærlinger er fantastisk mulighet en hver bedrift som har anlednig burde benytte seg av. Lærlinger får oss til å undre oss med dem, se nye løsninger, begrunne de løsningene og valgene vi tar og de bidrar til at resten av jobb familien yter litt ekstra, går over en ekstra gang og er mer nøyaktig. De gjør oss rett og slett bedre i jobb hverdagen. 

 

Så velkommen til oss Emil! Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg. 

 

 

 

KFL Gruppen AS

Daglig leder: Carsten Stryhn

 

Datterselskap:

KFL Elektro og Industri AS

Daglig leder: Kristoffer Lekman

Instalatør: Geir Fles

 

KFL Entreprenør AS

Daglig leder:  

Prosjektleder: Kenneth Heian